Äventyrliga serier 2022 du inte får missa

Första kvartalet av 2022 är snart redan över men än kvarstår många månader som kan fyllas med nervkittlande och spännande serier. Här kommer ett gäng äventyrliga releaser under året som du inte får missa.

House of the dragon (HBO) - Prequel till Game of Thrones, som handlar om huset Targaryen och händelserna från George R. R. Martins Fire & Blood som utspelar sig 200 år före händelserna i GoT. Serien består av tio avsnitt och kommer någon gång under 2022.

Obi-Wan Kenobi (Disney+) - En del av Disneys Star Wars-franchise med premiär 25 maj i år. Handlar så klart om Obi-Wan Kenobi och utspelar sig 10 år efter Episod III-filmen. Både Ewan McGregor och Hayden Christensen repriserar sina roller som Obi-Wan och Anakin.

The Lord of the Rings - The Rings of Power (Amazon Prime Video) - Prequel till Sagan om Ringen-filmer och förväntas ha premiär 2 september i år. Serien har mycket att leva upp till, och studion bakom har lagt väldigt mycket pengar på att se till att det blir så bra som möjligt. Tillräckligt mycket för att vara den dyraste serien genom tiderna. Förhoppningsvis uppfyller den förväntningarna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du få liknande innehåll som detta varje måndag. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Helt gratis!